kolmapäev, 17. juuni 2015

Riia 17.06.15

Sel aastal siis juba kolmas kord Brüsselisse.
Teel Brüsselisse sattusin jälle Riiga. Avastasin jälle põnevaid kohti.
loomaaia trammipeatus

Üks aare viis väga põnevasse kohta. Paraku on aardekirjelduses juttu vaid territooriumil asuvatest kujudest, mis nõuk ajal olevat loomaaias asunud, mitte aga pole juttu sellest kohast. On see äkki mingi vana loomaaia osa või mingi vana staadion vms? Teab keegi? Praegu on seal parkla. Aare Forgotten.






Mezapark Trail on sellised napakad karbid, mis eriti koordinaatidele pihta ei saa ja vihjed on ka eriliselt kasutud (näiteks: puu - keset metsa eksole)





Edasine teekond Brüsselisse läks edukalt kuni lennujaama väravani. Seal öeldi, et lennukiga on mingi jama. Lennuk maandus varsti, aga boardima ei hakatud, järjest lükati edasi. Läks 2 tundi. Piloot sis ütles, et lennuki arvuti läks katki, bluescreen vms :D ja otsiti spetsialisti vms. Ryanarir lennukid on küll kenad ja uued, aga eks elektroonikaga ikka juhtub. Igatahes lend läks ilusti ja turvaliselt ning tänu kenale noormehele, kelle koos taksoga Midi jaamas rajalt maha võtsin, ma öösel kell 2 tuppa jõudsingi. Aitäh võõrustajatele, kelle unerahu ma selle jamaga häirisin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar